Carolinas psyk-kollaps

En bild säger mer än tusen ord. Se hur sinnessjuk och utomjordisk hon ser ut.

Nu är det bekräftat att Carolina Klüft kommer bli tvungen att lägga sin karriär på hyllan eftersom hon just nu tvångsvårdas för allvarliga psykiska besvär. Det var igår som Carolina fick en psykisk kollaps efter ett trivialt bråk med pojkvännen Patrik, enligt en nära vän till paret som vi haft kontakt med. Bråket slutade med att Carolina hämtade en sylvass kniv, jag tror det var en kniv av märket Global, och hotade först med att köra upp kniven i sitt sköte och skrek sedan – Jag skämtar inte, leta reda på min Doktor snuggles dvd, NU! Annars skär jag halsen av dig!

Hon lugnade ner sig kort därefter då hennes pojkvän försäkrade att han skulle leta upp hennes dvd. När två  psykvårdare kom för att hämta Carolina så ville hon först inte följa med dom. Men hon ändrade sig till slut eftersom hon tyckte att dom liknade Dr Snuggles karaktärerna Grävlis och Norpan lite. Jag har sökt Carolinas pojkvän för en kommentar, men han var alldeles för upprörd och orkade inte ge någon kommentar.

Jag har även varit i kontakt med en professor vid namn Erik Magnusson som har en intressant teori angående att Carolina Klüft egentligen skulle vara en utomjording. Kanske är det detta som har tärt på hennes psyke så pass, att hon i alla dessa år har tvingats ljuga om vem och vad hon egentligen är? Jag och alla andra  på Df-avisen önskar att Carolina får den vård hon behöver och att hon till slut vågar gå ut i media med sanningen om vem hon egentligen är.

Av Claes-Conrad Bertilsåker