Super Håkan?

Ni har säkert sett att Socialdemokraternas nya ledare Håkan Juholt är lite lik TV-spelsfiguren Super Mario? Juholt har själv skojat om detta flera gånger genom att ha på sig en mössa som liknar Super Marios, med (S) partilogo. Så den stora frågan just nu är väl egentligen: Super Håkan? Man måste vara riktigt på lyran för att tycka någonting sådant är roligt. Svaret är: Ja! Det har vi på Df-avisen tagit reda på att Håkan Juholt har en förkärlek till alkoholhaltiga drycker och att han brukar supa till rejält så ofta han bara kan. Flera personer som vi har pratat med säger dessutom att Juholts fascination för Super Mario är närmast psykotisk. Enligt säkra källor så brukar Håkan och hans fru ha rollspel i sänghalmen där han är klädd som Mario och Håkans ”kulbo” är klädd som prinsessan. Någon gång ska dom även ha bjudit in två ytterligare män som då har klätt ut sig till Super Marios bror Luigi och den där svampen ni vet.

Dom ska sedan ha turats om att ha sex med Håkan Juholts sambo, och även använt sig av en så kallad sugklocka och sugit ut avföring ur analen på henne som dom sedan har turats om att smaska i sig. Som ett ögonvittne sade till Df-avisen – De åt med god aptit. Det sägs även att Håkan brukar onanera i takt till Super Mario brothers musiken.

Några experter som vi har pratat med tror att alla rykten angående Juholts perversiteter och hans grava alkoholism samt det faktum att han har dokumenterats när han har suttit och supit som en galning tillsammans med sin ”kulbo” samt pratat illa om sina politikerkollegor, kommer att ligga Socialdemokraterna i fatet och resultera i minskat förtroende hos väljarna. Det kommer alltså att gå åt fanders för sossarna!

Df-avisen är politiskt neutrala och rapporterar endast väl underbyggt skvaller, med lite substans bakom.

Av Margaretha Von Leijonhufvud – Nöjesredaktör