Lär dig suga rätt med Q1

Ny uppfinning, SUG Q1, från företaget OBH-nordica sätter dina sugkunskaper på prov. En patenterad sugavkännare och flera integrerade salivreseptorer känner av exakt hur bra, eller dålig, du suger en penis. Apparaten är laddad med 150 mäns personliga åsikter om hur dom vill bli avsugna, och resultatet baseras på denna data. Om du t ex använder för lite saliv, för mycket tänder, eller bara tar den i munnen utan att direkt suga på den kommer apparaten säga ifrån med en mild elchock. Den lite dyrare modellen Q2 har även en funktion så du kan ladda den med t ex drickbar joggi eller välling, och få en liten belöning varje gång du avslutat ditt pass… ungefär som den där grejen i south park fast på riktigt. Du kan även ladda ner ditt sugresultat till din dator antingen genom att stoppa in den i USB eller trådlöst med blåtand. Då kan du se hur dina sugegenskaper gradvis förbättras med ett stapeldiagram som visar sugförmåga, teknik och uthållighet. Cirkapriset för Q1 är 1000 kr och för Q2 1056 spänn och dom kommer vara ute i handeln lagom till jul, säger Nesrim Chewbacka talesperson OBH-nordica till DF-avisen.
Av Jan Hittlah