Kronprinsessans skandalösa cp-rally

Hon hånar handikappade. Nu har vi här på Df-avisen fått in skrämmande uppgifter och även bildbevis på att kronprinsessan Victoria och hennes prins Daniel brukar roa sig på de handikappades bekostnad genom att köra illegala så kallade cp-rallyn. Deltagaren kör tio varv runt en snitslad bana. Vid varenda helt varv ska dom skrika ut okvädningsord och förolämpningar mot krymplingar samt cp-skadade. Trots att kronprinsessan har en egen fond som samlar in pengar till förmån för handikappade barn så brukar hon alltså även delta i dessa tävlingar som finns till enbart för att göra narr av handikappade.

Vi på Df-avisen pratade lite med en av deltagarna som hette Leif. Vi frågade vad han ansåg om kronprinsessans deltagande i cp-rallyt och om detta inte rimmar illa med tanke på hennes engagemang för utsatta och handikappade barn. – Äh! Det är väl bara bra att hon har ett sinne för humor. Det är ju bah på sköj fattar du väl. Och dessutom så är hon och Daniel även medarrangörer i tävlingen.

Där har ni alltså sanningen om hur Victoria egentligen ser på handikappade; som några man kan förnedra och skoja om fritt. Dessutom har vi från bombsäkra källor fått höra att pengarna i kronprinsessans fond till viss del används för att finansiera dessa hemska tävlingar. Som om det inte vore nog så går resten av pengarna till bidrag åt olika högerextrema politiska partier. Vi har förgäves sökt hovet för en kommentar angående dessa chockerande avslöjanden.

Av Jan Hittlah