Kraftsoppan som väcker tigern i dig!

Ni har säkert hört talas om den här mytomspunna soppan från Kina. Denna fantastiska soppa hjälper till att bygga upp din muskelmassa, den gör att du blir piggare och känner dig yngre. Vi på Df-avisen har diskuterat denna kraftsoppa och hur den egentligen fungerar med en Kinesisk alternativmedicin-läkare. Av honom fick vi höra att den magiska kraftsoppans höga koncentration av blod från den sibiriska tigern kan vara en förklaring till soppans vitaliserande kraft. Tigrar är ju som bekant starka, snabba, pigga och alerta och tigerblodet påverkar din chi-energi på ett positivt sätt så att produktionen av testosteron och hemoglobin ökar i kroppen. Du får bättre syreupptagningsförmåga, blir piggare och får lättare för att bygga upp muskler. I kombination med sina övriga ingredienser: mosade ekoxar och passerade tarmar från bläckfiskbebisar, så blir denna soppa en väldigt välsmakande kulinarisk anrättning som ger dig en rejäl energi-boost. Mycket bättre än Beroccas brustabletter alltså! Undertecknad passade på att köpa en skål av denna gudabenådade soppa när jag var i Kina på semester. Besök restaurangen Tching tchang i Shanghai och beställ en stor skål ”Big strong tiger soup” du också.

Av Claes-Conrad Bertilsåker