Jimmies nazistsminkbluff

Jimmie Åkesson sminkar sig smal. Ni kanske undrar hur nazisten, böghataren och rasisten Jimmie Åkesson kunde gå från att vara en ful och äcklig fetknopp till att helt plötsligt bli väldigt smal? Df-avisen har starka källor för att det hela bara är en illusion, att Jimmie Åkesson luras. Alla vet ju att ingen litar på en fetknopp så därför har Sverigedemokraternas PR-avdelning uppfunnit ett speciellt sorts smink som Jimmie använder sig utav för att sminka sig smal. Sminket är skapat med speciella mineraloljor och enzymer som skapar en typ av optisk synvilla och gör så att den sminkade personen ser flera kilo smalare ut. Sminket är så koncentrerat och starkt att det räcker med en pytteliten mängd för att man ska se minst fem kilo lättare ut. Vi har fått uppgifter om att det går åt en hel del av denna mirakelgegga för att skapa Jimmies smala image. Dessutom har vi tagit reda på att Jimmie inte betalar för framställningen av detta nazistsmink med sina egna pengar, utan det får skattebetalarna stå för.

Vi har varit i kontakt med en miljöpartist som vill vara anonym. Detta hade han att säga angående Jimmies nazistsmink – Jag har sett med egna ögon hur Jimmie ser ut när han är avsminkad. Han är minst tjugo kilo tjockare och ser ut som en gris. Det här är en riktig skandal må jag lova och det är många fler än jag som känner till det här. Jag har ju förvisso blivit avrunkad av en bög i lovikavantar, men det är ingenting jämfört med den här megaskandalen! Vi på Df-avisen håller med honom helt och hållet. Det här är en av dom största skandalerna som någonsin har skett inom riksdagens väggar. Jimmie borde skämmas!

Obs: Tidigare uppgifter om att Jimmie Åkesson skulle ha avlidit i en sockerkoma har visat sig vara felaktiga. Df-avisen kan inte ta ansvar för om oseriösa tipsare ljuger oss rakt upp i ansiktet och försöka svärta ner vårat fina rykte som Sveriges bästa nättidning.

Av Margaretha Von Leijonhufvud – Nöjesredaktör