Den högerextrema rasisten Jimmie Åkesson är död.
En reporter på Df-Avisen gjorde lite grävande journalistik och skummade igenom, jag tror det var Expressen eller Aftonbladet, och fick nys om en sensationell nyhet. Det visade sig att Jimmie Åkesson den högerextrema, främlingsfientliga och ultra rasistiska ledaren för Kalle Anka-partiet Sverigedemokraterna har gått bort i en sockerkoma.

Blev ägd på stökig drogfest och tröståt Pez
Jimmie var på en stökig drogfest hos sin riksdagskollega Kent Ekeroth och det var också där som han snedtrippade på alkohol, amfetamin, hasch och – En massa andra saker. Enligt ett vittne som Df-Avisen så gärna pratade med. En objuden gäst och tillika vänsteranhängare hade tidigare under kvällen ställt Jimmie Åkesson mot väggen med flertalet svåra frågor. Efter detta blev Jimmie så frustrerad och ledsen att han tröståt massor av Pez tabletter. Polis tillkallades efter Jimmies bråk med vänsteranhängaren då Jimmie skrek okvädningsord till, samt mordhotade vänsteranhängaren och uppträdde märkbart berusad.

Ett vittne som väljer att kalla sig Alice Baah säger såhär – Jag var tillsammans med Jimmie på festen. Han var helt borta i huvudet, mer borta än Alice Baah. Dessutom var han väldigt aggressiv och otrevlig emot alla andra festdeltagare. Jimmie vaknade aldrig ur sin sockerkoma och han var redan död när polisen hämtade upp honom. Eftersom poliserna var så vana att se Jimmie helt nerdrogad och borta så trodde dom att det även nu rörde sig om en vanlig knarkfylla. Vi har pratat lite med en av poliserna som hämtade Jimmie från lägenheten i Gamla stan, Stockholm – Bredvid Jimmies kropp hittade vi en Pez-dispenser som såg ut som den där tecknade ”Hello Kitty” katten, du vet? Han var en riktigt bögig, hemsk och sjuk man den där Åkesson. Kanske är därför hans hemska rasistparti är så anti-gay; för att försöka dölja Jimmie Åkessons homosexuella böjelser?

Stavade fel på namnet
Den oseriösa tidningen Expressen eller var det Aftonbladet, hade inte ens någon vidare koll på hur man stavar Jimmies förnamn. Df-Avisen är mer seriösa än vad dom är och vi är alltid neutrala till skillnad från dom.

Av Jan Hittlah