Elin Krantz mördare blir Hiphop-stjärna

Komikern Ephrem Tadele Yohannes som mördade Elin Krantz ska nu bli en stor och populär hiphop-stjärna, det rapporterade en anonym kille som undertecknad träffade på krogen i förrgår natt. Han har blivit signad till skivbolaget Kill Whitey records precis som en av Daniel Wretströms mördare, Danilo Henriquez med artistnamnet Danjah. Det ryktas även om ett samarbete mellan Ephrem och Danjah och vad DF-avisen har fått höra så har dom redan skrivit flera stycken låtar tillsammans varav några heter Rape white bitch och Slit that white racists throat. Här har ni några utdrag ur texterna till dessa låtar som en säker källa på spy bar klottrade ner på en servett åt mig:

Rape that white and blond bitch, and beat her to death.
Then lay a big fucking stone on her chest

I en annan låt skryter Danjah om mordet på Daniel Wretström

Yo! Yo! Kill that racist swede asswipe – stick a knife in his back
Then we smack him with a plank – mush his head like a prank

Ja, som ni kanske känner på er kommer låtarna  säkert bli mycket populära och välspelade mainstreamlåtar och vi på Df-Avisen kommer stödköpa hundratals exemplar. Detta visar än en gång att rasisterna i SD har helt fel, att invandrare visst kan bidra med kultur och nöje i detta annars så trista och larviga små-grodorna-Sverige. DF-avisen är neutrala i frågan.

Av Buggles Ericzon