Dom är slä(c)kt

En anonym källa som Df-avisen har pratat lite med i förbifarten har nu bekräftat våra misstankar om den svenska sångaren Christer Sjögren: han är släkt med den amerikanska skådespelaren och Two and a half men stjärnan Charlie Sheen. Det finns inga officiella uppgifter på att Charlie Sheen skulle ha några svenska rötter, men enligt mannen vi snackade med så har han fått höra att en bekant till en bekant till en bekant som skulle vara nära släkt med Christer Sjögren har bekräftat detta, en säker källa alltså.

Mannen som Df-avisen har pratat med säger också – Det är ett faktum här i Huddiksvall att dom är släkt, och överallt annars. Man kan inte komma ifrån det här! Det är ju bara att kolla så ser du hur lika dom är… Ser du inte det?, självklart såg vi (Eller JAG, Jan Hittlah) det och nu är det mer eller mindre bekräftat. Debatten är över och vi väntar på ett officiellt uttalande och en bekräftning från Charlie Sheen angående sitt släktskap med den svenska sångaren.

Glad påsk mina vänner. Ät mycket god mat och ägg och om du inte tror på vad jag skriver så ÄR du ett ägg.

Av Jan Hittlah